Szórakozás vagy tanulás?

Vajon lehet úgy szórakozni, hogy mellette rendesen tanul az ember? Egyetemista koromban nagyon szerettem szórakozni és rendszeresen jártam pubokba. Azonban a szüleim ezt egyáltalán nem nézték jó szemmel. Mivel ők nem támogatták ezt a fajta szórakozási módot, ezért úgy döntöttem, hogy diákmunkát vállalok. Nagyon sok diákszövetkezet megtalálható már az interneten, ezért nem volt egyszerű kiválasztani azt az egyet, akikkel együtt szeretnék dolgozni.

Kis keresgélés után találtam rá a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka oldalára, és végül rajtuk keresztül vállaltam diákmunkát.

Nagyon sok diákmunkát kínálnak a dolgozni vágyó diákoknak, ezért ha neked is szükséged van plusz zsebpénzre, vagy a jövődre szeretnél félre tenni, akkor itt a lehetőség. Amennyiben a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunkán keresztül dolgozol, akkor nem fogod megbánni. Mindig időben fizetnek, nagyszerű lehetőségeket kínálnak, és mindemellett még jófejek is.

Sok információt megosztanak a munkavállalás menetéről és az oldalukon tájékozódhatsz a fontosabb dolgokról is. Mint pl. hogyan tudsz munkába állni, mi a kiválasztás menete, passzív félévesként hogyan dolgozhatsz, hogyan tudsz felmondani, mikor van fizetés stb. Ha ezekre, és még sok más hasznos információra kíváncsi vagy, akkor irány a TopiWork Iskolaszövetkezet oldala.

A blog oldalukon még azt is megtudhatjuk, hogy miért fontos az önfejlesztés, milyen munkahelyi etikettek vannak, hogyan zajlik az interjú és hogyan lehetsz sikeres az állásinterjún, hogyan kell motivációs levelet írni, hogyan kelts jó első benyomást stb. Ha ezekre a témákra is kíváncsi vagy, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezet weboldalán beleáshatod magad a témába.

Releváns szakmai tapasztalatra vágysz, amivel versenyelőnybe kerülhetsz a tanulmányaid végeztével?

A TopiWork oldalán gyakornoki állások is vannak. Ha olyan munkát szeretnél vállalni, ahol a szakmai tudásodat is bővíteni tudod, akkor a legjobb helyen jársz. Hiszen több olyan állás is megtalálható a kínálatukban, amihez kell már némi tudás is.

Azonban, ha tapasztalat és előzetes tudást nem igénylő állást keresel, akkor erre is van lehetőség. Az igényeidhez mérten tudod megtalálni a számodra legjobb diákmunkát.

Válogass kedvedre a jobbnál jobb diákmunkák közül a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka oldalán!