A közös bulizás után jólesik újratöltődni a hangtálakkal

Nem is tudtam arról, hogy milyen kultúrája van a puboknak, egészen tavaly télig. Volt egy haverom, aki egy ír punk bandában játszott. Akárhányszor elmentem egy koncertjükre, hihetetlen élményben volt részem. De a legkülönlegesebb dolog mégis az volt, ami utána történt. Minden koncert után elmentek a közeli pubba és ott folytatták a szórakozást. Én általában nem tudtam elmenni velük, mert másnap korán keltem a munkám miatt, egy este azonban tudtam időt szorítani rá.

Új íze volt még a sörnek is, amit felszolgáltak. Annyira üdítő volt az egész és akkor még nem is mondtam semmit a társaságról. Sosem láttam még ennyi jókedvű, őszinte és barátságos embert egy helyen. Köze sem volt azokhoz a „kocsmázásokhoz”, amikhez szokva voltam. A zene, az egész hangulat, zseniális volt. Általában azonban nem vagyok ennyire bulizós fajta.

Sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy az embernek belső ismerete legyen. Szerintem a buddhizmus ehhez nagy segítséget tud nyújtani, az ehhez tartozó kellékeket pedig mindig a Nepáli Termékek oldaláról szoktam beszerezni. A kedvenc kiegészítőm a tibeti hangtál, amit már sokszor láttam dokumentumfilmekben. Az ilyen filmekben hallott hangok, pedig meg sem közelítik azt az élményt, amit a valóságban ad egy ilyen hangtál.

A Nepáli Termékek webshop felfedezése előtt nem tudtam sok mindent a buddhizmusról. Az egyik délután unatkoztam és szerettem volna találni valami aktív rekreációs módszert. Ekkor jött szembe velem a következő kiírás: Jótékony rezgések egy különleges tálból-Tibeti hangtálak – Nepáli termékek. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, sőt, még jött egy olyan megérzés is a semmiből, hogy ez az az oldal, amire szükségem van ahhoz, hogy javítsak az életminőségemen.

A Jótékony rezgések egy különleges tálból-Tibeti hangtálak – Nepáli termékek feliratra kattintva egy blogra kerültem elsőként. Ez is része a Nepáli Termékek webshopnak, itt azonban elsősorban nem a termékek árusítása a lényeg. Azt a termékek fül, „hangtálak” kategória alatt tudjuk megoldani. A blog fülön belül pedig inkább általános tájékoztatókat kaphatunk az itt árult termékekről. Ez szerintem egy nagyon figyelmes dolog, mivel így azok is megtudhatják azt, hogy mire figyeljenek mondjuk egy hangtál választásánál, akik életükben nem foglalkoztak ezzel. Engem például ez a blog motivált arra, hogy elkezdjek jobban utánanézni a buddhizmus tanításainak.

Persze az itt kapott tájékoztatás nem teljes körű, mégis olyan támpontokat fogunk kapni, amik alapján könnyedén tudunk majd tájékozódni a webshopban. Megtudhattam például, hogy különféle méretekben is lehet kapni hangtálakat. A méret általában azt befolyásolja, hogy milyen lesz a hangja. Sokan azt ajánlják, hogy szerezzünk be egyszerre több fajta hangtálat is, mivel a más rezgések mind-mind másképp fejtik ki a hatásukat.

Mert az oldal állítása szerint terápiás célokra is lehet használni ezeket a szép hangszereket. Én is akárhányszor meghallom az egyiknek a hangját, érzem, ahogy minden stressz elszáll a testemből. Olyan nyugodt tud lenni tőle az ember és ilyenkor könnyebben át tud gondolni bizonyos dolgokat az életéről, amik más állapotban eszébe se jutnának.

Nem haboztam túl sokat. Miután magamévá tettem a blogon elérhető összes információt, átmentem a termékek részlegre és vettem pár szimpatikus tibeti hangtálak. A kiszállításra semmi panaszom nem lehet, nagyon hamar megérkezett minden termék. Azóta is nagyon hálás vagyok, hogy annak idején felkeltette az érdeklődésemet a Jótékony rezgések egy különleges tálból-Tibeti hangtálak – Nepáli termékek felirat.