Készülődés a pubba

A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online

Elég sok idő eltelt, amióta nem találkoztam az egyetemi barátaimmal. A jó viszony megmaradt a diplomázás után is, de az élet másfelé vitt mindannyiunkat. Pár hete rám írt a csapat mókamestere, Dani, hogy össze kellene hozni a régi brigádot, lehetőleg a törzshelyünknek számító pubban. Kapva kaptam az ötleten, rögtön ki is találtunk két lehetséges dátumot, és elküldtük a részleteket a többieknek. A felvetés nagy sikert aratott, lefoglaltuk hát a helyet.

Már nagyon vártam az estét, azonban a munkám ellenem dolgozott. Sok túlóra és rövid határidős feladatok hadával kellett szembenéznem. Mire eljött a találkozó hete, az arcom nyúzott volt, a hajam is fénytelen és fakó lett a sok stressztől. Ebédszünetben nézelődtem, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát. Mivel érzékeny a bőröm, ezért nem használhattam akármit. Ahogy keresgéltem a drogériák és bioboltok között, szembejött velem A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online, vagyis a Biocity – Everything natural honlapja. Meg is jegyeztem az oldalt, hogy majd később körülnézek rajta.

Egy kis wellness

Aznap este Timi, aki szintén hivatalos volt a találkozóra, felhívott, hogy egy kissé tanácstalan. Pár napig éjszakás műszakokat kapott, és teljesen ki van purcanva, és a tükörben vagy 10 évvel öregebbnek látszik. Arra gondolt, hogy kellene egy wellness napot tartani, hogy mégiscsak a legjobb formánkat adhassuk, amikor találkozunk a többiekkel. Erről eszembe jutott az oldal, amit napközben találtam. Rémlett a Biocity név, ezért beírtam a keresőbe, és ki is jött A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online a találatok között. Mondtam is Timinek, hogy rendeljük meg innen a kellékeket, mert ezek naturális, bio készítmények. Megörült az ötletnek, mivel neki is érzékeny a bőre, konkrétan nagyon sminkelni sem szokott. Meg is rendeltem mindent, ami egy klassz wellness naphoz szükséges.

A találkozó előtti napra terveztük a wellnessezést, Timi már délelőtt át is jött, hogy segítsen előkészülni. Arcápolás, hajápolás, relaxáló fürdőzés, sőt még egy masszőzt is hívtunk, aki, meglepetésünkre, szintén a Biocity webáruházából szokta rendelni a masszázsolajait. Mindegyik termékkel elégedettek voltunk, éreztük ahogy feltöltődünk és kisimulunk. Az egész lakást átjárta az olajok és krémek megnyugtató illata, úgy éreztük, mintha egy igazi wellness szalonban lennénk. A bio kozmetikumok mellett egy kis egészséges nassolni valót is rendeltem az esti filmezéshez, ezek is nagy választékban találhatóak A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online weboldalon.

A másnapi találkozó nagyszerűen sikerült, Timivel mindketten kipihenten és feltöltődve tudtunk menni, így zárásig a pubban nosztalgiáztunk a barátainkkal. Dani fel is vetette, hogy ezt évente meg kellene ismételni. Timivel összemosolyogtunk, hogy ez bizony a közös wellness napra is igaz.