Ez a szolgáltatás mentette meg a vendéglőm egy napját

Két évvel ezelőtt sikerült beteljesítenem az álmom, és megnyitottam a vendéglőmet Budapesten. Egészen pontosan egy kocsma jellegű bisztróról van szó, ahol a fő profilunk az alkoholos italok és koktélok felszolgálása a vendégeknek. Azonban van a kínálatunkban néhány egyszerű étel is, mint például a melegszendvics, vagy a hot-dog. Ezekre ritkábban, de azért van igény. Szeretik a vendégek, és egy kis részét magára vállalja az árbevételből a kaja szekció, de egy nap igen nagy problémát okozott.

A kocsma egy régebbi épületben kapott helyet, ahol a legegyszerűbb módja az ételek elkészítésének a PB gázpalackos verzió volt. Azonban közismert tény, hogy ezek a palackok néha kifogynak. Ezzel sosem volt probléma, általában tartottam a konyhában egy plusz palackot is, viszont most ezt elfelejtettem pótolni. Így amikor csörgött a telefonom messze Budapesttől, hogy kifogyott a palack, nem tudtam mit tegyek.

Csak egy dolgozó volt bent a kocsmában, ő nem tudott menni sehová, de gyors megoldás kellett. Beírtam a Google-be, hogy gázpalack eladó, és felhívtam pár ismerőst. Egyikőjük ajánlotta a gazpalackfutar.com-ot, ami megmentette a napot, sőt egyébként azóta is rendszeresen használom a szolgáltatásukat.

Azt kell tudni a cégről, hogy Budapestre, és a város 20 km-es körzetébe kedvező áron szállítanak ki termékeket a raktárukból. Gyors és megbízható megoldást kínálnak, és a kiszállítás nem napok múlva történik. Kicsit beleolvastam a blogba is az oldalon, amiből kiderült, hogy volt olyan ügyfél, aki 1 percen belül kapott gázpalackot, persze ez egy egyedi eset volt. Szóval gyorsan felhívtam őket. Kérhettem volna visszahívást is, de így volt a leggyorsabb. Nagyon ügyfélbarát megoldás, hogy lehet időpontot egyeztetni, szóval nem akkor szállítanak házhoz, amikor nekik jó, hanem amikor a megrendelőnek.

Az általam rendelt PB gázpalackot 6.000 Ft-ért kínálták, én a 11.5 kg-os verziót részesítem előnyben. Ez még aznap megérkezett a kocsmához, amit el sem hittem. Nem találni még egy ilyen gázpalack eladó céget, akik ennyire gyorsan teljesítik a megrendelést.

Érdekesség, hogy sok minden mást is forgalmaznak. Van a kínálatukban hélium palack, Co2 palack, argon palack, nitrogén palack, acetilén palack, oxigén palack, és corgon palack is. Igen, ez nem csak egy gázpalack eladó cég, annál sokkal több.

Egyébként a honlap alján részletesen fel vannak sorolva a kiszéllítási területek is, ha biztos akarsz lenni benne, hogy hozzád is szállítanak ki. Budapesttel együtt ez 39 helyszínt jelent, szóval ha az agglomerációban élsz, tuti, hogy sikered van.

Szóval így mentette meg a gazpalackfutar.com a vendéglőm egy napját, és ez a gyorsaság és korrektség az, ami miatt a mai napig ragaszkodom hozzájuk.