Azt hittem, bonyolultabb a cégmódosítás, de nem!

Amikor a cégemet megalapítottam, kaptam tájékoztatást arról, hogy cégmódosítás esetén milyen teendők léphetnek fel. Most nem olyan rég eljutottunk oda, hogy szükség volt a cégmódosításra, így felkerestem azt a céget, akik a cégalapításban is a segítségemre voltak, a segítségükkel egyszerűen megvalósítottuk a cégmódosítást.

Cégmódosítás akár 0 Ft + székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

A Top Cégalapítás az a cég, akik segítettek nekem a cégem megalapításakor, és most is őket kerestem fel. Náluk a cégmódosítás akár 0 Ft + székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu oldalon lehet őket megtalálni. Különböző csomagok találhatók náluk, attól függően, hogy milyen módosításra van szükség. Van olyan, ami belefér az alapszintű változtatást tartalmazó csomagjukba és külön létre van hozva egy átruházás és tagcsere módosításra vonatkozó csomag is.

Amennyiben a székhely szolgáltatás náluk van bérelve a fentiek alapján már tudod, hogy a cégmódosítás ingyenes. De ha nem náluk van a székhelyed, akkor sincs semmi probléma. Ugyanúgy a rendelkezésedre tudnak állni bárkinek. Nekem is hatalmas segítséget jelentett, hogy átvállalták tőlem az egész ügyintézési folyamatot.

Nem gondoltam, hogy tényleg ennyire egyszerű lehet, pedig valóban az volt. Egy néhány perces telefonhívás után kaptam e-mailben is tájékoztatót, majd pedig elküldtem az irodának a módosítandó adatokat és a szükséges okiratokat. Ezután pedig a személyes találkozón megtörtént a konzultáció és az aláírás, és innentől kezdve a top cégalapítás intézte a cégbíróságra a beadást, és értesítettek engem a bejegyzésről.

Néhány lépéssel el lett minden intézve!