Egy jó beszélgetés a pub-ban

Nem messze a lakásunktól található a kedvenc kocsmánk vagy pubunk. Már akkor megismertük és egyben meg is szerettük, amikor odaköltöztünk a mostani lakásunkba. A barátokkal kerestünk egy helyet és kézenfekvő volt, hogy kipróbáljuk ezt, ami ott van hozzánk nagyon közel. Bementünk, kipróbáltuk, nagyon kedvesek voltak, így gyakorlatilag maradtunk, vagyis visszajárunk már évek óta.

Ismerjük az egész gárdát, így tulajdonképpen már szinte egy baráti viszony alakult ki velük. Gyakran elbeszélgetünk, mindenki elmondja, hogy mi van vele, mi történt, miközben azért természetesen fogyasztunk is. Például nagyon jó az egyik meggysörük, amit egyenesen Belgiumból hozatnak. Én legalábbis imádom.

A múlt heti ilyen találkán az egyik barátunk nagy örömmel mesélte, hogy egy hőszivattyút szereltek be hozzájuk a kertbe. Mivel még nem nagyon hallotunk róla, így megkértük, hogy meséljen erről a hőszivattyúról.

A Klimaglobal cégtól rendelte meg, akikről úgy hallott először, hogy egy ismerőse ajánlotta a következő weboldalt: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!“. Gondolta megnézi a weboldalt, megtetszett neki, kért egy ajánlatot és elég hamar be is szerelték a készüléket.

Elmesélte azt is, hogy nagyon meg volt elégedve a Klimaglobal munkájával. Mivel már több mint 15 éve vannak a szakmában, így teljesen profik a klímák és a hőszivattyúk területén, ugyanis ez a fő profilja a cégnek, ez a két termék. Azonban ezeket nem csak forgalmazzák, hanem be is szerelik, illetve garanciát is vállalnak rá, vagyis, ha bármilyen probléma vagy meghibásodás lenne, akkor természetesen orvosolják azt is.

Alapvetően egy mosonmagyaróvári cégról beszélünk, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy csak abban a városban vagy csak azon a környéken szolgáltatnának, ugyanis az ország egész területére szállítanak ki, legyen az bárhol.

Amikor szeretnénk velük felvenni a kapcsolatot, akkor azt úgy tudjuk megtenni, hogy egészen egyszerűen kérünk tőlük egy ajánlatot. Ez azért is fontos, mert így ők is tudják, hogy mégis miről lenne szó. Ehhez fel kell mennünk a honlapra, ahol találunk egy ajánlatkérő űrlapot. Itt olyan adatokat kell megadnunk, mint a nevünk, a telefonszámunk, az email címünk és hogy melyik városba szeretnénk kérni a szolgáltatást. Ezen kívül pedig még egy rövid üzenetet is tudunk hagyni, amelyben érdemes leírni, hogy egészen pontosan mit szeretnénk megrendelni, mire van igényünk és minden egyéb olyan információt, amire a cégnek esetleg szüksége lehet a legtestreszabottabb ajánlat elkészítéséhez. Majd ezt követően már csak az ajánlatkérés gombra kell kattintanunk.

Egyébként a hőszivattyú, amit a barátomék beszereltek a Klimaglobal-tól egy rendkívül jó és környezetbarát készülék, amellyel biztosítani tudjuk a ház fűtését egy rendkívül jövőbemutató és fenntartható módon, hiszen a hőszivattyú a levegőből vagy a talajból nyert energia révén képes felmelegíteni a vizet a fűtéshez. Mindenképpen hosszútávon térül meg, így egy ilyen befektésként kell tekinteni rá.

Igazából nagyon megtetszett amit mesélt, igazán meghozta a kedvet a hőszivattyúhoz, így mi is komolyabban elkezdtünk gondolkozni azon, hogy beszereltetnénk egyet. Ilyen, amikor valaki jókor van jó helyen, és egy ismerősnek hála megjön a kedve egy kis fejlesztéshez a házban: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!”