Pubban tudtam meg, hol vehetek cipőt az egész családnak

A legjobb barátnőmmel már ovi óta ismerjük egymást. Attól a pillanattól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk, hogy kiscsoportban egymás mellett kaptunk szekrényt. Természetesen azóta sok mindenen mentünk keresztül és sok dologban változtunk, de a barátságunk még mindig töretlen.

Egyetem vége óta gyakran lógunk a lakásom közelében egy király kis pubban. A hely az elmúlt években szabályosan a törzshelyünkké vált. Olyannyira, hogy a tulaj szinte fenntartja nekünk azt az asztalkát, ahol majdnem minden péntek este szórakozunk.

Korábban volt valami olyan szabályunk, hogy mivel amúgy is mindig tudjuk, épp mi van a másikkal, hisz napi szinten beszélünk, így a bár csakis a laza témák helyszíne lehet. Az élet olyan dolgai, mint az, hogy hol veszünk elég pelenkát a gyereknek, tudunk-e jó autószerelőt vagy miért nőnek ilyen gyorsan a gyerekek, várhatnak.

Ehhez az elhatározásunkhoz többnyire sikerül is tartani magunkat. Az élet nagy és nehéz dolgait megbeszéljük hétköznap, kávézgatás közben, a bárban pedig jöhetnek az olyan témák, mint kedvencünk a nosztalgia, vagy a jól kinéző színész pasik. (Úgy tűnik, ebből az egy dologból gimi óta nem sikerül kinőnünk.

Legutóbb azonban kénytelen voltam szembe menni saját komoly elhatározásunkkal, és olyan témáról beszélni, amit nem a bárba valóként határoztunk meg. Ez pedig nem volt más, mint a cipővásárlás, és az, hogy egyszerűen nem találok olyan boltot, ahol mindenkinek (papa, mama, gyerekek) vehetek olyan cipőt, ami jó is, a márkája is megfelel, és tetszik is annak, akinek veszem. Így pedig eljutottunk arra a pontra, hogy senkinek nincs szandálja (egyeseknek strandpapucsa sem), és két hét múlva utazunk…

Szerencsére a barátnőm a segítségemre sietett. Azt mondta, van egy remek weboldal, amire mindenképp keressek rá, neki ugyanis segített egy hasonló helyzetben.

Cipő, bakancs, papucs, táska és még rengeteg dolog, minden mennyiségben, mindenkinek!

A barátnőm által ajánlott oldal a CipoMarket.hu volt, ami – ahogy ez a nevéből is kitalálható – egy online cipő áruház. A webshop kínálatában mindenféle cipő (és természetesen táska is) szerepel, ami csak létezik. Ráadásul itt biztosak lehetünk abban, hogy a család minden tagja megtalálja a neki megfelelő lábbelit. Az oldalon rendkívül bő kínálatot találunk női-, férfi- és gyermekcipőkből egyaránt. Ráadásul a forgalmazott termékek márkája is jó: pont azok a nem túl drága, mégis szép, biztonságos és megbízható minőségű cipőket készítő gyártók lábravalóit találhatjuk meg rajta.

Engem az oldal kinézete és színei is rögtön rabul ejtettek. A halvány, pasztelles árnyalatok csodálatos harmóniát eredményeznek, tökéletesen meghozzák a kedvet ahhoz, hogy böngészni és vásárolgatni kezdj az oldalon. Ráadásul ezek a színek nem terhelik meg nagyon a szemet, ami nagyon fontos pont egy interneten keresztül elérhető boltnál. Emellett az illusztrációnak szánt képek, illetve a termékeket bemutató képek is összhangban vannak az oldal színeivel. Továbbá ezekre is igaz, hogy nagyon hangulatosak, szinte csábítanak arra, hogy vásárolgass.

A CipoMarket.hu oldalon egyszerűen megtalálod, azt amit keresel!

Szintén tetszett a barátnőm által ajánlott oldalban, hogy könnyen lehet rajta tájékozódni. Az oldal tetején megtalálhatjuk a népszerű (valószínűséggel a leggyakrabban látogatott) termékekhez elkalauzoló címkéket. De természetesen a főoldalon lehetőségünk van kiválasztani, hogy pontosan mit is keresünk.

A főoldalról való továbbhaladáshoz választhatunk menüpontok közül aszerint, hogy női-, férfi- vagy épp gyermekcipőt keresünk, de választhatjuk természetesen a táska opciót is. Továbbá ha csak úgy vegyesen néznénk egy típust (pl. szandált), akkor választhatjuk ezt is, illetve kereshetünk márkától függően is.

Mivel engem elsősorban a szandálok érdekeltek, így a “Női szandál” fület választottam a felkínált lehetőségek közül. Miután választottunk kategóriát, az oldal további szűrőlehetőségeket kínál fel. A CipoMarket.hu webáruház ezzel sokat segít abban, hogy ne kelljen átélnünk az offline cipővásárlásnak azt a kellemetlen élményét, amikor bolyongunk a polcok között, és nem találjuk azt, amire szükségünk van.

A szűrők segítségével a következő dolgokat tudod beállítani ahhoz, hogy a cipővásárlás rémálom helyett kényelmes kikapcsolódássá váljon:

  1. Megadhatod, milyen márkájú cipőt keresel.
  2. Természetesen megjelölheted az általad előnyben részesített színt vagy színeket. (Ez pl. nagyon jól tud jönni, ha kifejezetten egy táskához vagy ruhához vadászol cipőt.)
  3. Szintén nagyon fontos, hogy be tudod állítani a méretet is, így nem kell félned attól, hogy ami megtetszik, az végül méretprobléma miatt lesz bukó.
  4. Illetve természetesen meg tudod adni a számodra kényelmes sarokmagasságot.
  5. És azt az összeghatárt is, amit lelkiismeretfurdalás nélkül tudsz bemutatni a bankkártyádnak.

Ezek tehát a CipoMarket.hu fő szűrőlehetőségei, amikkel igazán kényelmesen lehet cipőt vásárolni. Ezen kívül természetesen használhatsz szabadszavas keresőfelületet is. Illetve van még egy szűrőjük, ami nagyon szimpatikussá tette nekem az első látásra is megnyerő weboldalt.

Ez pedig nem más, mint az, hogy az oldalon található termékeket aszerint is tudod szűrni, hogy mekkora kedvezmény legyen rá. A szűrők között ugyanis felkínálják neked lehetőségként, hogy válassz az adott cipőtípusra vonatkozóan éppen elérhető kedvezmények közül. Az oldalra tévedő vásárlónak tehát olyan érzése van, mintha kifejezetten azt akarnák elérni, hogy akciósan vásárolj.

Itt a méretektől sem kell félned!

Eleinte leginkább azért voltam kicsit szkeptikus a barátnőm ajánlatát illetően, mert nagyon félek online cipőt vásárolni. Ennek az oka pedig egyértelműen az, hogy sok méretproblémába futottam már bele. A CipoMarket.hu weboldalon vásárolva azonban emiatt sem kell aggódni.

Én eddig sehol máshol nem láttam még olyan részletekbe menően tökéletes mérettáblázatot, mint itt. A “Mérettáblázatok” menüpontra kattintva tulajdonképpen rögtön több táblázattal találjuk szembe magunkat. Ugyanis az oldalon az általuk forgalmazott márkákra vonatkozóan külön-külön mérettáblázatokat találhatunk. A márkákon kívül külön táblázatokba vannak szedve az egyes gyártók által készített női-, férfi- és gyermekcipők is, így olyan táblázatokat olvasgathatunk, amikben nem keveredünk össze a sok adat között, ugyanis mindegyik világos és átlátható. A leközölt méreteknek hála pedig gyorsan és egyszerűen lemérhetjük otthoni cipőinket, és meggyőződhetünk arról, mekkora méretet kell rendelnünk.

Jó árak és kedvező szállítási feltételek

Ahogy mondtam, a barátnőm által ajánlott CipoMarket.hu márkás cipőket forgalmazó online bolt, ezért természetesen kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlnunk. (Bár ahogy láttam, az oldal zseniális akciókat kínál…) Ugyanakkor úgy vélem, az oldal termékeinek ár-érték aránya teljesen rendben van, hiszen a márkák valóban megbízható és tartós lábbeliket jegyeznek.

A jó árak mellett hihetetlenül kedvezőek a házhoz szállításra vonatkozó feltételek is. A csomagok kiszállítása egységesen 1000 forint (kivéve, ha 60 ezer forint fölött vásárolsz, mert akkor ingyenes), és akár másnapra is nálad lehet a csomag. Ha egy terméket rendeltél, akkor 1-2, ha többet, akkor is maximum 4 nap szállítási időt ígérnek. Ami ennyiért szerintem több is, mint tökéletes.

Összegezve tehát a CipoMarket.hu szuper webes cipőboltnak tűnik. Én szerintem innen szerzem be a szükséges szandikat, még a nyaralás előtt.