Egy pubban találkoztam először a kedvenc illóolajommal

Pár hónappal ezelőtt volt a harmadik évfordulónk a párommal és egy eldugott kis pubot néztünk ki a város szívében, hogy megünnepeljük. Nagyon hangulatos hely volt, a világítást lámpák helyett apró mécsesek adták, amelyek fölött pici kerámiatálkákban illóolaj párolgott, varázslatos illatot kölcsönözve a helyiségnek. Miután nagyon megtetszett a kellemes, fűszeres illat, megkérdeztem az egyik felszolgálót, hogy pontosan mi ez, mire azt a választ kaptam, hogy teafa olaj. Mivel a teafa nevével korábban csak samponokban találkoztam, meglepődtem, hogy a számos jótékony hatása mellett még az illata is ilyen kellemes. Miután hazamentünk, az első dolgom az volt, hogy rágoogliztam hol szerezhetném be. Néhány biobolt végigböngészése után a Humanity Áruház oldala mellett döntöttem, ahol meg is találtam, amit kerestem:

https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html

Azért ez a webáruház volt a legszimpatikusabb, mert nagyon igényes az oldaluk, illetve az értékeléseik is jók. Ezen felül örömmel olvastam, hogy törekszenek a műanyaghulladék redukálására és többnyire környezetbarát csomagolással dolgoznak. Illetve az oldalukon jelzik, hogy szívesen fogadnak ötleteket a vásárlóiktól további környezetkímélő módszerek bevezetésére.

Ami még szintén mellettük szólt, az volt, hogy a termékeikhez részletes leírást és felhasználási javaslatokat adnak. Ár-érték arányban sem megvetendőek a termékeik, és a minőségük is jónak tűnt.

A teafa olaj, amit kiválasztottam például száz százalékos tisztaságú, higítatlan és teljesen természetes. Mint megtudtam vízgőz desztillációval állítják elő, és az ausztrál teafa leveleiből készül.

Számtalan felhasználási módja van, melyek közt szerepel többek között az aromaterápia, a haj és a fejbőr egészségének elősegítése samponhoz adva, illetve különböző natúr kozmetikumok alkotóeleme is lehet. Fertőtlenítő hatású, amiből adódóan tisztításra is alkalmas.

Bár nekem elsősorban a különleges illata miatt keltette fel az érdeklődésemet, tudván mennyi mindenre jó, egyből három üveggel is rendeltem belőle. A kiszállítás gyors volt, két napon belül már élvezhettem a szobámban is az illatát. Ráadásul így mindig, mikor megérzem az évfordulónk és az a bizonyos kellemes nap jut róla eszembe, a pubban. Ha te is szeretnéd kipróbálni, a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html linken megnézheted, illetve a bolt oldalán más, hasonló termékeket is találsz.