A pub mellett van időnk a kisgyerekre, egy babás webshop miatt

Nagyon szeretem az angol kultúrát. Nem véletlenül határozták meg több évszázadon keresztül a világ arculatát. Imádom a focit, az ételeket, a látványosságokat, de a legjobban az angol pubokat szeretem. Magyarországon az utóbbi években egyre nagyobb trend lett a hasonszőrű szórakozóhelyek nyitása. Én is nyitottam egyet, mivel úgy gondoltam, hogy biztosan jó üzletet tudok vezetni, ha ennyire szeretem a pubokat.

Így is lett, nagyon sokan jártak a szórakozóhelyre, viszont egyre kevesebb időm volt a családomra. Sokaknak van hasonló problémája. Megvalósítják az álmaikat, de a szeretteikkel pedig nem tudnak foglalkozni. Pedig nekem még egy kisbabáról is kellett gondoskodnom! Ezért volt nagy megnyugvás, mikor rátaláltam a Lord Shop oldalára.

Itt mindent meg lehetett találni, amire a kisbabámnak szüksége volt. Legyen az pelenkázó lap, bugyipelenka, vagy bármilyen egyéb fajta. Az oldal kellemesen navigálható és letisztult. Hamar rájöttem, hogy melyik menüpont mit jelent, tehát nem kellett azzal szenvedni, hogy a kis feliratok között bogarászok. Ez azért is fontos, mert az ember egy webshopra nem ugyanazzal a hozzáállással megy fel, mint mondjuk amivel a boltba megyünk. A boltban fel vagyunk készülve arra, hogy sokat kell várni, egy webshopra azonban pont a gyorsaság és a könnyen navigálhatóság miatt megyünk fel.

Tehát az első kritériumok kipipálva, most már csak egy pelenkázó lap kellett. A feleségemtől már hónapok óta hallgatom, hogy szükségünk lenne egyre, úgyhogy megmutattam neki, hogy micsoda választék van a Lord Shop oldalán. Teljesen ledöbbent, mert korábban többször járt a helyi szupermarketben és nem talált. Pedig ő is 8 órában dolgozik minden nap és óriási megkönnyebbülés, hogy a Lord Shop miatt a napjából csak pár percet vesz el a kisbabának való bevásárlás.

Megkérdeztem tőle, hogy meg van-e elégedve a pelenkázó lap kategóriával. Ő bólintott és megköszönte, hogy találtam egy ilyen oldalt. Viszont segítséget kért tőlem, hogy miként lehet navigálni rajta, mert egymaga is szeretne majd rendelgetni. Én elmagyaráztam neki, hogy mikor felmegyünk a webshopra, csak az ömlesztett termékeket látjuk. Ha csak böngészünk, vagy ötleteket keresünk, akkor ez is jó lehet, azonban ha konkrét céllal jövünk fel az oldalra, akkor érdemes a kategóriákat használni.

Ezek az ömlesztett termékek fölött találhatók és mindegyik eléggé egyértelmű. Az egyik ilyen között található a pelenkázó lap is. Ha rákattintunk, akkor leszűkíti a keresési eredményeinket csak a választott kategórián belül található termékekre. Ez rendkívül jó időspórolásnak. Míg egy rendes bolt pelenkasorán minden egy helyen lenne és nekünk kéne keresgetnünk, addig a Lord Shop oldalán pár kattintással már elénk is kerülhet minden amire szükségünk volt.

Persze nem csak egy fajta pelenkázó lap létezik, úgyhogy érdemes összehasonlítanunk őket. Ehhez azonban nem kell a termékek alján található árcímkéket nézegetni, hanem elég ránézni a termékek képére. Mindegyik alatt megtalálható az ár. A termék márkája is fel van tüntetve természetesen, úgyhogy akár neten utána is nézhetünk, hogy miként vélekednek róluk más vásárlók. Ezzel megelőzhetjük azt a csalódást, hogy valami silány, de olcsó terméket vásárolunk.

Meglett a pelenkázó lap, amit kerestünk és pár napon belül ki is szállították. A feleségem, aki ritkán használ internetes felületeket, teljesen meg volt győzve arról, hogy a Lord Shop kiváló alternatívája a boltban vásárlásnak. Még azt is mondta mellé, hogy legközelebb már egyedül is megpróbálkozik vele.