Lánybúcsút szerveztünk a Pubba, még selfie gépet is szereztünk!

Az esküvő minden nő életében egy felejthetetlen, csodás nap, de nem szabad elfeledkezni azt azt megelőző lánybúcsúról sem, ami szintén felejthetetlen emlékeket tud szerezni, csak egy kicsit másképp.

Nem szokatlan, hogy a pubban lánybúcsúkat tartanak, de általában csak a helyszínt biztosítjuk, most viszont egy törzsvendégünk arra kér minket, hogy segítsünk neki a szervezésben is, amit örömmel megtettünk.

A vicces programok, ivós versenyek mellett szerettük volna még valami mással is élvezetessé és felejthetetlenné tenni a lánybúcsút. Így lett Selfie Gép is a bulin.

A Selfie Gép egy szuper találmány, ami igazából ötvözi a fotó fülkék, a selfiek, a polaroid képeket egy gépben, ami ki tudja nyomtatni a képeket, de a polaroidokkal ellentétben sokkal jobb a minősége, sokkal részletgazdagabb képeket csinál, de használata hasonlóan egyszerű.

Selfie Gép
Selfie Gép

A bélés elég egyszerű volt. Csak kiválasztottuk, hogy melyiket szeretnénk, és kitöltöttük a kérelemhez szükséges dokumentumot a honlapon, és a Selfie Gép már le is lett foglalva. 4 órára kevesebb, mint 80 ezer Ft volt a bérlés, ami szerintem abszolút nem sok ezért, hiszen ez idő alatt korlátlan mennyiségű képet lehet készíteni, amiket akár több példányban is ki lehet nyomtatni.

A képeket nem csak fotóként kinyomtatva, hanem digitálisan is megkaptuk, sőt ezeket egyből ki is lehet tenni Instagramra, Facebbokra, és ami még jobb, hogy rövid videókat, GIF-eket is tud rögzíteni.

Szerencsére nem voltunk teljesen magunkra utalva a géppel, a cégtől jött ugyanis egy ember, aki segített nekünk mindenben a 4 óra alatt, illetve az esemény kezdete előtt 1 órával össze is szerelte az egész gépet, hogy minden készen álljon, mire megérkeztek a lányok.

Szuper buli volt, rengeteg kép készül, mindenkiben nagy nyomott hagyott az éjszaka, igazi, maradandó emlékeket vihettek haza, és mindenki nagyon örült a fényképeknek is.

Örülök, hogy sikerült egy Selfie Gép bérlésével szebbé tenni a nagy nap előtti utolsó bulit, a törzsvendégünk pedig elgondolkozott azon is, hogy az esküvőre is rendeljen egy Selfie Gépet háttérrel, kiegészítőkkel együtt, mivel az esküvőn is biztosan mindenki élvezné.