Most már a megjavított autómmal parkolhatok le a pub elé

Mindig is szerettem a fővárosban, hogy milyen rengeteg lehetőség van a szórakozásra. A szülővárosomban csak pár kocsma van, ahova be tud ülni az ember és egy idő után ez elégé unalmassá tud válni. Budapesten azonban nem csak kocsmák, hanem különböző szórakozóhelyek is várják a munkában megfáradt embereket, hogy egy kis társaságot találhassanak.

A pub kultúra annyira nem erős Magyarországon, de több ilyen típusú helyet is lehet találni Budapesten. Nagyon tetszik, hogy ezzel mi is kaphatunk egy kis szeletet, a brit kultúra egy ilyen fontos részéből. Péntekenként mindig össze szoktunk járni a haverokkal a közeli pubba. A hangulat mellett az elsődleges dolog, amiért mindig visszatérünk ide, az a minőségi sör. Ilyet nem fog kapni az ember egy átlagos kocsmában. Sokaknak nem lenne ez különösebb érv, de azok az emberek biztos nem kóstolták még ezeket a söröket.

Ebből is látszik, hogy a minőség nagyon fontos az életemben. Ez nem csak a sörökre, hanem a kocsimra is igaz. Különösen arra, hogy milyen helyen tartom karban az autómat. Régen ezzel komoly bajom volt, mert nem tudtam találni olyan szerelőt, akire jó szívvel rábíztam volna a négykerekű járművem jólétét. Aztán egy pár hónappal ezelőtt véletlenül megtaláltam az interneten a www.metaautoszerviz.hu nevű oldalt.

Mint már említettem, rengeteg elvárásom volt azzal kapcsolatban, hogy milyen szerviz lenne ideális az autóm számára. A www.metaautoszerviz.hu elsőként azzal nyert meg, hogy látszott az oldalukon, hogy nagyon igényesen van kialakítva. Ez az igényesség nem csak abban merült ki, hogy jó volt a design és megfelelő színekkel operáltak. A legfőbb ismérve egy jó oldalnak az, hogy informatív és az ügyfél rövid időn belül meg tudja érteni, hogy mit kínálnak a számára. A www.metaautoszerviz.hu oldalán ehhez még menüket sem kell használnunk. Elég, ha elkezdünk lefelé tekerni és a különböző bekezdések végigvisznek minket a teljes folyamaton.

Nagyon fontos számomra a személyesség. Attól függetlenül, hogy valamit interneten találtam, nem akarom azt érezni, hogy csak egy szám vagyok a rendszerben. A www.metaautoszerviz.hu pedig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy azt éreztessék az ügyféllel, hogy ő számít a legjobban. Nagyon könnyű elérni őket és a telefonunkra szinte azonnal válaszolnak. Ezeket az elérhetőségeket a „kapcsolat” menüpont alatt olvashatjuk el.

Kíváncsi voltam azonban arra is, hogy milyen szolgáltatást kínálnak számunkra. Az első bekezdésben már azzal kezdenek, hogy korosabb, vagy modern autókat egyaránt vállalnak. Tehát nem számít az, hogy járművünk melyik halmazba esik, mindenképpen gondoskodni fognak róla. Nekem most az lett volna a legfontosabb, hogy a fékemet megjavítsák. Lejjebb tekertem és láttam is, hogy ez is a szolgáltatásaik közé tartozik. Annyi tippet szeretnék még hozzátenni az egészhez, hogy ha megtaláltuk a problémát, amit orvosolni akarunk, akkor csak rá kell kattintanunk az „ez érdekel” gombra. Ennek segítségével egy tájékoztató oldalra kerülünk, ahol részletesen elmagyarázzák, hogy mit tudnak kezdeni a problémával. Ez számomra egy nagyon pozitív dolog volt, mivel újból azt érezhettem, hogy a www.metaautoszerviz.hu csapatának az a legfontosabb, hogy teljes mértékben informálva legyek arról, hogy mit kínálnak nekem.

Fel is hívtam őket azonnal. Hamar meg tudtunk beszélni egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. A szervizelés rövid időn belül meg is volt és nemsokára már újra a volán mögött ülhettem.