Szombaton egy hangulatos kocsma vendége voltam

Ritkán szoktam kocsmákba járni, hiszen általában ezek a helyek nem nekem valók. Azonban a múlthét szombaton sikerült egy olyan hangulatos kocsmát találni a barátaimmal, ami ellen egyáltalán nem volt kifogásom. Nagyon gyorsan telt itt az idő és szinte mindent meg tudtunk egymással beszélni.

Itt jött szóba a vállalkozásunk is. Nemrégiben vágtunk neki a közös vendéglátó ipari egységünknek, ami kicsit döcögősen indult, de végül nagyon jól beindult. Azonban van még egy-két olyan dolog, amin változtatnunk kell.

Amikor összeülünk, akkor mindig szót szoktunk ejteni ezekről a dolgokról is. Ez most sem volt másként. A szombati téma a beszállítók voltak. Sajnos nem egyszerű olyan beszállítót találnunk, aki megbízható, időre szállít és minőségi termékeket kínál a részünkre. Ez viszont elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy hosszútávon együtt tudjunk vele dolgozni.

Amikor kovácsolt acél kés, edény, evőeszközök, csomagolóanyagok után keresgéltünk, akkor nem volt ilyen nehéz dolgunk.

kovácsolt acél kés

A Hunnia Kristály Webáruháza oldalán nagyon sok kovácsolt acél kést és egyéb terméket megtalálhattunk. Ha van valamilyen vendéglátóhelyed, mint pl. étterem, cukrászda, fagylaltozó, kávéház, koktél bár, akkor itt biztosan meg fogod találni azokat a termékeket, amikre a mindennapi munka során szükséged lehet.

A weboldalukon nagyon sok termék megtalálható, ezért a könnyebb kereshetőség érdekében szűrőket is lehet használni, illetve a termékek kategóriákra vannak osztva. Főként aszerint, hogy mely vendéglátóhelyen szokás legtöbbet használni az adott terméket. Azonban ezen kívül még a következő kategóriákon belül tudsz keresgélni: konyha, mosogatás, menza, fast food, home line, csomagolóanyagok, ételszállítás.

Amennyiben úgy gondolod, hogy az eddigiek alapján számodra is tartogathat a Hunnia Kristály Webáruháza a munkádhoz szükséges termékeket, akkor ne habozz és nézz szét mielőbb a kínálatukban. Szerintem Neked sem fognak csalódást okozni. Nekünk eddig minden termék, amit tőlük vásároltunk kifogástalanul működik és úgy látom, hogy még évekig szolgálni fogják a vállalkozásunkat.

Ha rendelni szeretnél a Hunnia Kristály Webáruházából, akkor több szállítási mód közül is tudsz választani. Két futárszolgálattal is együtt dolgoznak. Az egyik a Foxpost, a másik az Expressone. Ezen belül választhatsz házhozszállítás, csomag automata és csomagpont lehetőségek közül.

Mint látható, a Hunnia Kristály csapata figyelt arra is, hogy a vásárlóik kényelmesen vásárolhassanak. Több olyan oldallal is találkoztam már, ahol csak a házhozszállítás működik és nincs más opció. Azonban, ez a legtöbb embernek nem megfelelő a hétköznapok során. Én pl. általában az automatát szoktam választani, vagy ha nehezebb/ nagyobb csomagot rendelek, akkor a csomagpontot. A házhozszállítás csak akkor jöhet szóba, ha épp otthon vagyok, vagy a vállalkozásom számára rendelek valamit és ilyenkor tudom oda kérni a csomagot.

A Hunnia Kristály Webáruháza már 1994 óta foglalkozik vendéglátó helyek ellátásával. Nagyon sok vendéglátóhelynek biztosították már a szükséges termékeket és nagyon sok visszajelzést is kaptak ez idő alatt. Ennek köszönhetően mára már egy nagyon jól kialakított termék portfólióval rendelkeznek. Amikor ma, valaki felnéz az oldalukra, akkor több év tapasztalatát és tudását tükröző weboldalt lát. A termékkínálatukon ez ugyanígy látható, ezért nem fogsz olyan terméket kapni a Hunnia Kristálynál, ami ne vált volna már be több vállalkozásnál is.  

Ebből is látszik, hogy amennyiben a Hunnia Kristály Webáruházában vásárolsz, akkor nem foghatsz mellé. Hiszen nagyon profik, értenek a vendáglátóhelyek által használt termékekhez és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsák a vállalkozások számára.

Ezek alapján szimpatikussá vált számodra a Hunnia Kristály csapata? Ez nagyszerű hír. Akkor nem kell mást tenned, mint rákeresned a weboldalukra, kiválasztani a számodra szükséges termékeket és megrendelni őket.

Menj biztosra és vásárolj megbízható forrásból a vállalkozásod számára. Ha őket választod, akkor nem lőhetsz mellé.