Csőtörés volt a törzshelyünkön, de nem estünk pánikba

Van egy törzshelyünk az egyetem mellett, ahol minden pénteken megjelenünk egyetem előtt, után, és sokszor helyett is. A kocsma különlegessége, hogy a sört lehet egy különleges fa tartóban is kérni, ami pont 1 méter hosszú. Egy ilyen tartón 10 pohár található, és mindegyik pohár 2 dl, tehát aki megiszik “1 méter sört”, az igazából 2 litert fogyaszt el. Ez rettentően imponál számunkra a haverokkal, és kitaláltuk, hogy az egyetemi év végére eljutunk 1 km elfogyasztott sörig. Kőkemény kihívás, de mindenki komolyan veszi, úgyhogy szépen fogynak a méterek. 

Ez a nagyszabású projekt azt is jelenti, hogy sok időt töltünk a pultnál rendeléssel, és a pultosok már név szerint ismernek mindnyájunkat. Mélyen összebarátkoztunk az üzletvezető lánnyal, és néha mi is segítünk az asztalok leszedésével, ha nagyon sok a vendég, és már nem bírja a személyzet a tempót. 

Sok boldog élmény köt a helyhez, és külön megtiszteltetés, hogy ránk bízzák a segítő munkát. Egyik este nem jött sok vendég, ezért csak az üzletvezető volt bent, ő szolgálta ki azt a néhány iszogató embert, aki betévedt. Mi a pultnál üldögéltünk, mikor eltört az egyik vízcső. 

Azonnal elzártuk a főcsapot, és felkerestük a vizszreles.net szakembereit, akik az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogen égisze alatt végzik a munkát. Több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek, és minden vizes problémát láttak már, legyen szó csőtörésről, csatornázásról, dugulásról vagy akár fűtésről. MIndemellett a sürgős problémák esetén 1-2 órán belül a helyszínre érkeznek és elhárítják. 

Három egyszerű lépésbe kerül, hogy kijöjjenek szerelni. Először fel kell venni velük a kapcsolatot telefonon, vagy a weboldalukon található űrlap segítségével. A szakmai tapasztalatuknak köszönhetően pontosan tudják milyen kérdéseket kell feltenniük, hogy megértsék a problémát, és rájöjjenek, mi lehet a forrássa. Ez a célzott kérdezősködés a második lépés. A harmadik lépés pedig az, hogy a szerelők a helyszínre érkeznek, az eset sürgősségétől függő gyorsasággal, és megoldják a problémát. 

A munkát végtelen precizitással csinálják meg, és csak minőségi alapanyagokat használnak, hogy a szerelés tartós legyen. Ez úgy tűnik evidens, de sok szerelő nem veszi elég komolyan a feladatot és gányolják a munkát, ami komoly problémákhoz és tőbbletkiadásokhoz vezet. A vizszereles.net szakemberei ezt nem engedhetik meg maguknak, mert a hosszú évek alatt felépített ügyfélbizalmat pillanatok alatt tönkretenné egy-két rossz visszajelzés. Emellett garanciát vállalnak a munkájukra, és ha azt kifogásolható módon végeznék el, akkor magukkal szúrnának ki, mert újra kéne csinálniuk teljesen ingyen. 

A vízszerelés nem mindig olcsó mulatság, ha nagy a kár egy csőtörés miatt, az bizony sok pénzbe fog kerülni. Szerencsére a biztosító fizet ilyenkor, de ahhoz számlára van szüksége, amit a szereleő állít ki a munkájáról. Bármilyen hihetetlen, a mai napig sokan vannak “szakemberek”, akik nem adnak olyan számlát, amit a biztosítótársaságok elfogadnak. Ilyen probléma a vizszereles.net szakemberei munkája során nem adódhat, mert pontos elszámolást végeznek, és hiteles számlát állítanak ki. 

A több, mint 30 év tapasztalat abban is segít, hogy félszavakból is megértsék az ügyfeleket. Egy átlag ember nem tudja pontosan megfogalmazni mi a baj, csak olyanokat tud mondani, hogy “vizesedik a fal”, “kádfelújításra van szükség”, “hideg a radiátor”, de ez nem baj, mert ők érteni fogják miről van szó, és biztosan tudnak segíteni. 

Jópofa, hogy a weblapjukon, a főoldal alján felsorolják azokat a településeket, melyekre kimennek terepmunkára. Az én apró kis falumat is megtaláltam, Csobánkát, de jót mosolyogtam Bugyi településen is. 

A weboldal egyébként prímán van kialakítva. Gyorsan működik, a színek és képek profizmust sugároznak. Rengeteg információt olvashatunk rajta, és mindegyik érthető módon van megfogalmazva, tehát nem kell vízszerelő szakembernek lenni ahhoz, hogy megértsük, miről is magyaráznak az egyes bejegyzések. Mindegyik szolgáltatásuknál pontosan elmondják mit és hogyan fognak csinálni, tehát lesz már egy alapfogalmunk arról, mi fog történni a házunkban, ha kiérkeznek a vizszereles.net szakemberei. 

Ha baj van a fűtéssel vagy a vízvezetékrendszerrel, akkor gondoljatok az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogenre, és hívjátok az igazi profikat, mert ezeket a problémákat nem lehet félvállról venni.