Kávéfőző vásárlás – BestMarkt, mától ez az én szlogenem

Kocsma- és kávétúra a haverokkal

Ahogyan sok más embernek, úgy bizony nekem is megvannak a kedvenc bejáratott helyeim a belvárosban, ahol az ismerősökkel össze szoktunk gyűlni. Alapvetően eléggé extrovertált társaság vagyunk, szívesen látogatunk meg új helyeket. Arra is nem egyszer volt már példa, hogy a velünk szemben lévő asztaltársaságnál kötöttünk ki, és hajnalig beszélgettünk néhány korsó sör mellett olyan emberekkel, akikkel azelőtt semmilyen kapcsolódási pontunk nem volt. Ezek a találkozások mindig feltöltenek, és ha nem is születnek életre szóló barátságok egy-egy ilyen buli alkalmával, azért van, akivel megmarad a jó kapcsolat. Ilyenkor aztán együtt tudunk továbbmenni a következő állomásra. Vagy adott esetben az új ismerőseink is csapódnak hozzánk egy következő találkozás, kocsmatúra alkalmával.

De amennyire szeretjük ezeket az éjszakai találkozásokat, felengedéseket, ugyanannyira szeretünk napközben is összefutni egy-egy finom kávéra. A kávé ugyanis a másik nagy szenvedélyünk. A társaságban van egy haver, aki szinte mindent tud a kávékról. Én nem vagyok ekkora szakértő, én leginkább csak fogyasztani szeretem a kávét. Mindenesetre ez az ismerősünk szokott minket elkalauzolni a belváros legjobb kávézói között. Talán nem túlzás azt állítanom, hogy nincs is olyan kávézó a belvárosban, ahol ne fordultunk volna meg! Nekem legjobban egyébként a Magvető kávézója tetszett a legjobban. Ugyan ez nem alkalmas arra, hogy hangos baráti beszélgetéseket folytasson benne az ember, de van valami varázsa a csendnek és a könyveknek, amik körülveszik az asztalokat. Meg aztán, meg kell hagyni, iszonyatosan finom kávékat készítenek a helyszínen.

Kávéfőző vásárlás – BestMarkt, ahol mindenki megtalálja, amit keres

Egyik alkalommal úgy alakult, hogy a szokásos kávézásunkat nem egy külső helyszínen, hanem ennél az ismerősünknél tartottuk. Fantasztikusan finom kávét főzött otthon, nem győztük dicsérni érte. Amikor kérdeztük, mi a titka, nagy mosollyal az arcán csak ennyit válaszolt: “Nézzétek meg a kávéfőző kínálatot a BestMarkt-on. Itt aztán tényleg minden igényetekre fogtok találni megfelelő készüléket! Én is innen szereztem be az enyémet.” Bevallottuk neki, hogy korábban még nem hallottunk a BestMarkt-ról, ezért mondott pár szót a felületről. “Ez egy internetes áruház, mindenféle háztartási és elektronikai cikk megtalálható a palettájukon. Általában nagyon széles kínálattal rendelkeznek, és rengeteg akcióval. Én azért szeretek itt vásárolni, mert a minőség sosem megy a jó ár rovására, és mindig megtalálom azt az árut, amit keresek, és ami megfelel az elképzeléseimnek.”

Ilyen marketing után nem állhattam meg, hogy otthon meg ne nézzem, mi fán is terem a BestMarkt. Rá is kerestem gyorsan a kávés témára a Kávéfőző vásárlás – BestMarkt oldalon. Szemem-szám tátva maradt a csodálkozástól, itt aztán tényleg minden igényre megtalálni a megfelelő készüléket! Legelőször is, a legtöbb nagy kávégépgyártó termékei visszaköszönnek az oldalon. Így akár Bialetti, Bosch, Nespresso, akár Szarvasi, vagy Makita, akár Délonghi vagy Dallmayer gépet keressen az ember, a BestMarkt kínálatában biztosan számos remek darabbal fog találkozni a gyártói kínálatból! Az oldalon nagyszerű kereső funkció segíti a legmegfelelőbben lemodellezni a vevői igényeket. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy éljen ezzel a lehetősséggel, és próbálja meg mindinkább a saját szájízére formálni a keresést. Így például érdemes rögtön azzal kezdeni, hogy a csúszkán meghatározzuk azt az ársávot, ami a büdzsében belefér nekünk.

A hagyományos és a trendi kávéfogyasztók is megtalálhatják a számításaikat

Ezt követően kereshetünk rögtön akár gyártó szerint is, de aki nem ennyire tudatos, annak érdemes meghagyni a választási lehetőséget többféle márka közül. A kávéfőző típusok mentén azonban már el lehet gondolkodni a szűkítésben. A legtöbben a darálós kávéfőzőben hisznek, és aki esetleg ezt a vonalat követné, biztosan nem fog csalódni a BestMarkt kínálatában sem. Sok készülék a felsorolásban ugyanis beépített kávédarálóval rendelkezik. Ez igen kellemes funkció lehet, főleg, ha valaki a frissen őrölt kávészemek aromáját szeretné érezni minden csésze kávéban. A kávédarálóval rendelkező kávéfőzők ráadásul kompakt megoldást nyújtanak, így a kávéfőzés mindig egyszerű és kellemes esemény maradhat.

Persze az újhullámos trendeket képviselő vásárlók nyugodtan választhatnak a BestMarkt kapszulás kávéfőzői közül is. Szerencsére ezeknek a készülékeknek is rendkívül egyszerű a kezelése. Pusztán a kávékapszulát kell belőle eltávolítani, mielőtt az ember behelyezi az újat, tehát még a kávézaccal sincs gond! Ma már ráadásul számtalan ízben kaphatók a különlegesebbnél különlegesebb kávékapszulák. Így, bár a BestMarkt oldalán is kicsivel drágábbak az ilyesfajta kávégépek, a különleges ízvilág kárpótolhatja a vásárlót a magasabb árért.

Erre is érdemes figyelni a kávéfőző készülék kiválasztásakor

Persze én most csak a két legnépszerűbb fajtát emeltem ki a kínálatból, de a “Kávéfőző vásárlás – BestMarkt” oldal ennél jóval gazdagabb készlettel rendelkezik. Így például simán megtalálható náluk a hagyományos, retró kotyogós kávékészülék, ugyanakkor nem restek helyet adni az újabb trendeknek sem. De egy jó kávégép kiválasztásakor fontos szempont lehet az is, hogy hány csésze kávét tud egyszerre lefőzni. Ez is egy kattintás alatt beállítható a keresőben szerencsére, így ezt a paramétert is az igényeinkre tudjuk szabni. A legdurvább készülékek akár 6-7 csésze kávé elkészítésével is megbirkóznak egyszerre! A vásárlói visszajelzések azonban azt mutatják, hogy az 1-2 csésze kávé együttes lefőzésére alkalmas kávéfőzők már a legtöbb háztartásban megfelelő opciónak bizonyulhatnak. Ráadásul az ilyen típusú kávékészülékek a BestMarkt tájékoztatása alapján többféle kávé elkészítésére alkalmasak, így nagyobb a választék.

Ez különösen akkor jöhet jól, ha például vendégeket várunk, ahol a csapatban valaki az erős fekte presszó kávét, míg valaki más pedig a finom, hosszú lattét fogja preferálni.

Széleskörű választék és remek árak

Így tehát, ahogy láthatjátok, a BestMarkt internetes áruházban igencsak széleskörű a kávégép választék. A gyártó, a típus, és az egységnyi adag lefőzésére vonatkozó információkon túl sokan azt is megnézik kávéfőző vásárláskor, hogy mi a gép teljesítménye. A BestMarkt oldalán 230 W a legalacsonyabb teljesítménnyel bíró gép, a legmagasabb teljesítményű készülék pedig 1900 W-on pörög. Ugyanilyen nagy a szórás a kávégépek víztartályát illetően, a két decis mérettől a több literesig nagyon sokféle készüléket találunk. És hogy ne csak a praktikus dolgokról ejtsünk szót, a BestMarkt palettáján keresgélők a dizájnra sem panaszkodhatnak. A legtöbb kávéfőző ugyanis elegáns, letisztult színekben kapható, többek között találkozhatunk a klasszikus ezüst, fekete, fehér színű típusokkal is. De a palettán helyet kaptak az olyan szokatlan színű kávégépek is, mint a piros vagy a kék, így a bohémebb vásárlók is biztosan megtalálják majd, amit keresnek.

Ráadásul a kínálat az árak tekintetében sincs elszállva. Akár már öt- és húszezer forint között is találhatunk megfelelő készüléket magunknak. Persze, ahogyan a BestMarkt is javasolja, a kávéfőző választásakor érdemes inkább egy drágább, nívósabb készülékbe beruháznunk, hogy hosszútávon elégedettek lehessünk az új szerzeményünkkel.

Engem abszolút meggyőzött a BestMarkt kínálata. És benneteket? Ti milyen készüléket választanátok az oldalról?