Energetikai tanúsítvány lekérdezéséről esett szó a pubban

Néha a legfurcsább témák a legváratlanabb helyszínen és a legrandomabb emberek felvezetésében kerülnek szóba, hogy aztán egy jót vitázhassunk ezzel kapcsolatban. Ehhez hasonló legutóbbi szürreális élményem volt, amikor a baráti társasággal a közeli kocsmában találkoztunk egyik este. Jó kis estének ígérkezett, mindenki lazítani jött le egy nagyon hosszú, átdolgozott hét után. Nem is gondoltuk volna, hogy a beszélgetés aztán olyan magaslatokig fog eljutni, mint az energetikai tanúsítvány lekérdezésének a kérdése. Márpedig a baráti társaságban egyikőnk éppen családalapítás előtt áll, és a feleségével úgy döntöttek, eladják a mostani lakásukat, és egy nagyobbra cserélik. Olyat szeretnének, amiben a gyerekszoba is elfér.

Azt pedig az e-tanusitas.eu oldaláról ők is tudják, hogy bizony ma már jogszabályi kötelezettség, hogy az ingatlan eladásához energetikai tanúsítványt is be tudjunk mutatni. Méghozzá nem is akármilyet! Az energetikai tanúsítvány lekérdezése abszolút elérhető lehetőség bárki számára, ezért nagyon fontos, hogy hiteles forrásból szerezzük be az energetikai tanúsítványunkat. Mint azt már említettem, a barátomék az e-tanusitas.eu csapatától kértek segítséget ez ügyben. Hosszasan faggattuk őket, miért pont ennél a szolgáltatónál kötöttek ki, de az elbeszélésük alapján abszolút értem a döntésüket. Az e-tanusitas.eu csapata ugyanis országos szinten kezeli az ügyfeleket, és Makótól Budapestig az ország bármely pontján végeznek energetikai tanúsítást. Így aztán náluk készül a magyarországi energetikai tanúsítványok 10%-a! El tudjátok képzelni, micsoda szakmai tapasztalat húzódhat a vállalkozás mögött… És így persze az energetikai tanúsítvány lekérdezésekor sem hiszem, hogy bármi probléma felmerülne.

A haveromék elmondása alapján ami még tiszteletre méltó, az az idő faktor. Az e-tanusitas.eu csapata ugyanis 24 órán belül vállalja az energetikai tanúsítvány elkészítését. Ráadásul ez náluk az ár részét képezi, és nem számítanak fel érte semmilyen plusz díjat. A titkuk, amennyire a haverom szavából ki tudtam venni az alkoholgőzös kocsmában, a hatékony munkamegosztásban rejlik. Amíg ugyanis az egyik kolléga a helyszínen mérést végez, az irodában a kollégák ahogy megkapták a mérési eredményeket, párhuzamosan már meg is kezdik a tanúsítvány elkészítését. A futárjuk minden nap délután négykor veszi fel tőlük az elkészült tanúsítványokat, így azok valóban nagyon hamar a megrendelőnél landolhatnak. És ha ez nem lenne elég, a csapat árgaranciát is vállal a munkájára Ha ugyanis a megrendelő bármely más forrásból előnyösebb árajánlathoz jutna, az e-tanusitas.eu csapata az alacsonyabb áron is elvállalja a munkavégzést!

Ha később arra kerülne a sor, hogy nekem is szükséges lesz energetikai tanúsítvány lekérdezése, biztosan eszembe fog jutni az e-tanusitas.eu csapata! Ti végeztettetek már ilyesmit?