Az én saját vállalkozásom

Gyerekkori álmom, hogy saját vállalkozást indítsak. De tényleg! Amikor kiskoromban megkérdezték tőlem, hogy te mi szeretnél lenni, ha nagy leszel, akkor általában azt válaszoltam, hogy vállalkozó. Akkor igazán még fogalmam sem volt arról, hogy ez valójában mit is jelent, de én már akkor ezt mondtam.

Aztán igazából a főiskolán tudatosult bennem igazán, hogy én tényleg egy saját vállalkozást szeretnék indítani, amit én csinálok és az enyém. És mivel a főiskolán és egyetemen elég sokat jártunk kocsmákba és pubokba, így az egyik barátommal kitaláltuk, hogy mi miért ne tudnánk megcsinálni a saját kis sörözőnket. Persze ez nem volta annyira egyszerű, mint elsőre gondoltuk, de rengeteget dolgoztunk rajta és végül sikerült összehozni, vagyis megvalósítani a gyerekkori álmot.

A cég alapításához szükségünk volt székhelyszolgáltatáshoz a 2.kerületben, Budapesten. Ehhez a szekhelyszolgaltatas24.hu-t vettük igénybe. Hogy miért? Egészen egyszerűen, mert ezzel a céggel van lehetőség arra, hogy egy második kerületi címre jegyezzük be a vállalkozásunkat, ami nagyon közel volt az általunk elképzelt sörözőhöz.

A szekhelyszolgaltatas24.hu alapvetően kétféle szolgáltatást, vagyis egészen pontosan két településen nyújt bejegyzési lehetőséget. Az egyik Budapest, a másik pedig Újlengyel. Budapesten nem csak egy, hanem két cím is rendelkezésre áll az egyik a Bem József utcában Budán, míg a másik Pesten, a Szinyei Merse utcában.

A fővárosi címeken kívül vidéken, Újlengyelben is szolgáltatnak. Erre azért volt szükség, mert egészen egyszerűen hatalmas nagy igény volt rá. A nagy különbség Budapest és Újlengyel között az az, hogy ebben a Budapesttől nem messze található településen egészen egyszerűen nem kell iparűzési adót fizetni. Ez így van már több mint 30 éve és a helyi önkormányzat nem is tervezi, hogy változtasson ezen. Ez remek lehetőség a cégek számára, hogy optimalizálni tudják az adójukat. Pontosan ezért választotta rengeteg multi és kisebb vállalkozás a székhelyéül Újlengyelt.

Szerintem és számomra, ami a legmeggyőzőbb volt, amikor e a cég mellett döntöttünk az a több mint 11 éves tapasztalat volt, vagyis, hogy már ennyi ideje megtalálhatóak a magyar piacon. Eredetileg csak Budapesten nyitottak irodát és itt kezdték a szolgáltatásukat, viszont akkora igény volt az iparűzési adó mentes székhelyre is, hogy pár évvel ezelőtt bővítettek.

Maga a cég pedig komoly anyagi háttérrel rendelkezik, ugyanis Európa egyik legkomolyabb cégminősítő vállalkozása a Bisnode, az úgynevzett AA kategóriába minősítette. Ez csupán csak egyetlen pontra van a legjobb, vagyis az AAA kategóriától. Ennek tudatában nem kell aggódni azon, hogy ez egy olyan vállalkozás, amelyik bármikor csődbe mehet. A bizonytalan anyagi hátterű cégeket nem szokták az AA kategóriába sorolni, ezért ez egy igazi presztízst jelent a piacon.

Aki szerződni szeretne velük, annak nem kell mást tennie, mint a weboldalon található telefonszámon felhívni őket vagy szintén a weboldalon található űrlapot kitölteni, ahol a nevünket, a telefonszámunkat és az email címünket kell megadni, valamint egy rövid üzenetben leírni, hogy mivel kapcsolatban keressük a céget.

Én nem csalódtam bennük és azóta úgy ajánlom őket, mint talán a legjobb székhelyszolgáltatás Pest megye egész területén.