Be kellett segítenem a mosogatásba

Egyszer egy nap Veronika, a barátom, kétségbeesetten hívott fel, hogy be tudnék e menni hozzájuk segíteni egy pár napig. Ő egy bárt vezetett, ahol elromlott a mosogatógép, ezért a poharakat kézzel kellett elmosniuk az ott dolgozónak. Mondanom sem kell, hogy ez mekkora plusz munkát jelentett, ami miatt más fontos teendőkre már alig maradt idő. Én is a vendéglátásban dolgoztam sokáig, Verát is úgy ismertem meg, hogy a munkatársam volt egy bárban. Mivel sürgősen szükségük volta plusz munkaerővel, és úgy éreztem, hogy ér ennyit ez a barátság, így hát elvállaltam. Meglepődve tapasztaltam, hogy a tönkrement mosogatógép egy egyszerű, sima háztartásokban használatos darab volt. Pedig egy bárban, ahol nagy a forgalom, inkább egy ipari mosogatógép való.

A bár tulajdonosa is belátta ezt, ezért az első dolga az volt, hogy felkereste a Dealer – Gastro & Ice Dealer-t. Már régebbről ismerte ezt a kitűnő, nagykonyhai gépeket forgalmazó vállalkozást, így bizalommal fordult feléjük. A forgalmazó weboldalán nagyon egyszerű volt a dolga, hiszen csak a kategóriák közül ki kellett választani a mosogatást. Itt már is felugrott neki több lehetőség is. Különböző méretekben is találhatunk itt mosogató berendezéseket, akár használt termékként is. Ez a kínálat több mint kielégítő. A bár tulajdonosa most a költséghatékonyságot tartotta szem előtt, ezért egy régebbi, használt gépezet megvásárlása mellett döntött. A weboldalon egyébként egy jól észrevehető jelzéssel jelzik, hogy ha használt termékről van szó. A terméklírásokra egyébként is jellemző a részletesség, ami nagyon is fontos, hiszen itt nagy beruházásokról és komoly tervezésekről is szó lehet. A megfelelő termék kiválasztásában jó minőségű képekkel is segítenek minket. Sok esetben több szögből is láthatunk fotókat az adott gépről.

Sikerült is találni egy olyan használt pohár mosogatógépet, mi pont megfelelt a bár igényeinek. Ez egy egyszerűen kezelhető gép volt, ami könnyedén elhelyezhető a pult alá. Mivel rozsdamentes anyagot használtak fel a gyártása során, így kifejezetten jó állapotban volt, annak ellenére, hogy már nem volt új darab. 40×40 cm-es kosármérettel rendelkezett, ami pont akkora kapacitás, amire a bárnak szüksége volt. Egy beépített öblítő szer adagolót is elhelyeztek a berendezésen, így a géppel való munka még egyszerűbb és gyorsabb.

Dealer - Gastro & Ice Dealer

Ki kell emelni azt is, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer kérésre a szállítást is megoldja a számunkra. Mivel itt most sürgős megrendelésről volt szó, ezért a bár tulaja megbeszélte velük telefonon, hogy végezzék el a szállítást is. Ez meg is történt olyan hamar, amennyire csak lehetséges. Látszik, hogy a fogalmazó figyelembe veszik a megrendelők igényeit és mindent megtesz azért, hogy azoknak eleget is tegyen.