A megfelelő szemkörnyékápoló használata férfiként is fontos

Azt hiszem, ha egy pubban férfiak között elhangzanak azok a mondatok, hogy “Milyen karikás a szemed! Szemkörnyékápolót kéne használnod…”, akkor ott tényleg valami nagy baj lehet. Nos… én a múlt heti kocsmázásunk alkalmával kaptam meg ezt az egyik haveromtól, és bár furcsának tűnt kedvenc pubunk legjobb asztala mellett szemkörnyékápolásról beszélni, az elmúlt hetekben tényleg észrevettem, hogy sötétebb a szemem alja, mint korábban. Kifejezetten zavart is, mert fáradtnak, nyúzottnak és legalább egy tízessel öregebbnek nézek ki tőle.

Ugyanakkor szentül meg voltam győződve arról, hogy a férfi arcápolás ciki.

Peti barátom – akinek a menyasszonya kozmetikus – biztosított róla, hogy ma már egyáltalán nincs ez így. Annyira biztatott, hogy komolyan elkezdett érdekelni a téma.

Elsőként annak néztem utána, hogy kapható-e férfiaknak való szemkörnyékápoló dm üzletek polcain. Azonban a közelünkben lévő boltban csak mindenféle csajos illatú cuccot találtam.

Otthon a biztonság kedvéért a netre is beírtam, hogy “szemkörnyékápoló dm” hátha az online shopban kapható valami nekem való cucc, de továbbra sem találtam semmit. Végül mindenféle Google keresésekkel próbálkoztam, így jutottam el egy zseniálisnak tűnő szérum oldalára.

Egy hosszú cikk arról, hogy a férfi kozmetikumok használata egyáltalán nem ciki

Az InstanTENSE Plus arcápoló készítmény oldalára azután jutottam el, miután a “szemkörnyékápoló dm” szavakra való rákeresés semmi eredménnyel nem járt, és férfi kozmetikumok után kezdtem keresgélni a neten.

Az oldalra amiatt kattintottam rá, mert találtam rajta egy írást arról, hogy nem kínos dolog az, hogy egy férfi figyelni akar magára, és ezért hajlandó különböző kozmetikumokat (pl. borotválkozási termékeket, hajhullás elleni cuccokat, és igen, ránctalanítót is) használni.

Ugyanakkor a cikk alapján kiderül az is, egyáltalán nem hülyeség, hogy egy férfi tart attól, hogy pölö dm üzletben szemkörnyékápolót vegyen és használjon. Ugyanis a férfiak körében ez a fajta igényesség sokáig nem hogy divat nem volt, de alig létezett.

A sok férfiaknak címzett termék kamu?

Szintén ezen az oldalon olvastam arról, hogy a férfi magazinoknak köszönhetően a pasikban is kialakult az igényesség, a ránctalanítás, a különböző kozmetikumok használata iránti igény. Ez pedig szépen lassan oda vezetett, hogy a kozmetikai cégek napjainkban valóságos küzdelmet vívnak a férfiak figyelmének felkeltéséért, és pénztárcájuk megnyeréséért.

Piaci rést is találtak a férfiaknak szóló termékekkel, hiszen a pasik nyilvánvalóan nem akarnak csajos illatú vagy színű kencéket használni. Azonban aki figyelmesen elolvassa a férfi szemkörnyékápolókról szóló cikket az oldalon, az megtudhatja, hogy a férfiaknak és nőknek szánt termékek között hatóanyagok szempontjából nem igazán van különbség. Az egyik vagy másik nemnek címzés tehát puszta marketingfogás.

Miért jó az InstanTENSE Plus?

Mint említettem, az oldal ahol a hosszú, de nagyon informatív, és rengeteg dologra rávilágító cikket olvastam a férfi igényességről kozmetikumok terén, valójában az InstanTENSE Plus nevű arcszérumot hirdeti, mely ránézésre igazán szimpatikus temrék.

Az ára, ha kiszámoljuk, mennyit kell használnunk belőle egy nap, nem több, mint az az összeg, amit egy csésze kávéért fizetünk. Ez pedig asszem igazán belefér igényes arcápolásért cserébe.

A készítmény a lehető legjobb összetevőket hívja harcba az arc megfelelő ápolásáért. Ráadásul teljesen illat- és színezékmentes. Így pasiként sem kell attól tartanod, hogy csajos illatú leszel, vagy valami rózsaszín vagy hupilila cuccot kell magadra kenned.

A szérum ugyanúgy hat férfiak és nők bőrén, ezért egyáltalán nem kell többet használnunk pasiként, mint az előírt mennyiség. (Sőt, az oldalon hangoztatják is, hogy egyáltalán nem javasolt túllépni az ajánlott mennyiséget.) Így nem kell attól sem tartani, hogy a cucc túl gyorsan fogy, és drágább lesz, mint amilyennek látszik.

Az InstanTENSE Plus weboldala felhívja a figyelmünket arra is, hogy fontos, hogy bőrünk érdekében klinikailag tesztelt, biztosan nem káros készítményeket használjunk. Az Ő arcszérumuk pedig igazoltan megállta és megállja a helyét a szükséges teszteken.

A cikk elolvasása után mindenképp úgy gondolom, hogy az arcápolás férfiként is igazán fontos dolog. Konzultálok is Peti menyasszonyával, és szerintem megrendelem ezt a szérumot. Has te is meguntad a pasis szemkörnyékápoló dm üzletekben való keresgélését, ajánlom, hogy kukkants rá az oldalra! 😉