Dresscode, vagy inkább menő póló a pubod személyzetének?

Egy barátom évek óta tervezett álma végre valóra vált, és megnyitotta a saját kocsmáját a belvárosban. Az egész ötlet onnan jött, hogy itthon még nincsen olyan sok tematikus pub, valahogy ennek a divatja még nem tombol nálunk. Világ életében imádta a Gyűrűk ura filmsorozatot és a mágikus világnak a sajátos hobbit építészetét. Ennek megfelelően a pub is így lett berendezve, az egész egy hobbit kocsma hangulatát idézi, a bárpult is mohával van benőve, mindennek harmóniát adnak a kerek ajtók és ablakok. Tematikus italokkal szolgálnak és persze itt nem csak az izmos, két méter magas srácokból vagy lányokból lehet felszolgáló vagy csapos, köszönhetően a hobbit világnak.

A pub nagyon hamar felfutott, mindenkinek tetszett az ötlet és a hangulatos kivitelezés. Egy dolog azonban még hiányzott. A személyzettől nem akarta elvárni, hogy különösebben tematikusan öltözzenek fel, de szerette volna, ha rajtuk is tükröződik a hobbit esztétika. Ehhez kérte a segítségemet, hogy szerintem mi lenne jó ötlet. Rögtön beugrott a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldala, ahol legutóbb rendeltem magamnak egy vicces pulóvert. Emlékeztem rá, hogy a férfi pólók között volt egy ilyen kategória, hogy alkohol, gondoltam hátha lesz valami ötlet ott.

The Lord of the drinks

Meglestük hát a kínálatot és csodák csodája, a tökéletes póló jött szembe velünk a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon. A The Lord of the drinks felirat eléggé passzosnak tűnt a számunkra. Fontos volt, hogy a pólók könnyen moshatóak legyenek, hiszen a napi használat után ez szükséges, de ezzel se volt gond, a pólók pamut anyagúak és moshatóak gépben, kifordítva. A méretek szintén problémásnak tűntek elsőre, mert a dolgozók széles skálán mozogtak póló méretileg. Aztán megnyugodtunk, mert S-től XXL-ig volt lehetőség választani. Ami még ennél is jobb volt, hogy az alapszínek között is tizenkettőféle szín volt választható, így a dolgozók választhattak, hogy ők milyen színben kérnek.

Ezután már csak a szállítás maradt hátra, amely szintén nem volt túl nagy ügy, pár munkanapon belül meg is érkezett a pólócsomag. Mindenkinek tetszett a minta és a pólók anyaga is, sajnos egy-egy mérethiba becsúszott, de azokat szerencsére a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon feltüntetett módon pikk-pakk lehetett cserélni, és persze ingyen.

A magunk örömére is rendeltünk egy-egy pólót, én egy Start Wars témájút találtam magamnak, míg a haverom egy saját tervezésű pólót rendelt, amelyen Gandalf egy csapat részeget vezetett át egy utcán. Többen nagyon értékelték a főnök humorát. A Lolmarkt csapatának grafikusai ráadásul kifejezetten igényes munkát végeztek, Gandalf szinte lélegzett, olyan élethűre sikeredett.

Mivel hamarosan közeledik a párommal az évfordulónk, így megjegyeztem magamnak, hogy a lolmarkt.hu-tól páros pulóvereket is lehet rendelni, ami tökéletes lenne, mivel a hideg novemberi hónapra esik a jeles dátum.