Koktél és babakocsi – érdekes párosítás

Először kicsit furcsán éreztem magam, amikor hosszú idő után először mozdultam ki. A legjobb barátnőmmel közel egyszerre, mindössze néhány hónap eltéréssel szültünk, és bár végig tartottuk a kapcsolatot, a régi, megszokott csajos programok elmaradtak.
Amikor már a babáink elég nagyok voltak ahhoz, hogy néhány órára a nagyszülőkre bízzuk őket, úgy döntöttünk, bepótoljuk, ami kimaradt. Még, ha nem is feltétlen úgy, mint korábban, de legalább néhány órára kimozdultunk, és úgy döntöttünk, hogy bizony iszunk egy koktélt.

Merész ötlet volt, de jól esett nosztalgikus hangulatban kikapcsolódni. Mondjuk pubhoz mérten furcsa témáink voltak: gyermeknevelés, és annak kellékei, elsősorban a babakocsik.
Nórának ikrei születtek, szóval duplán járt neki az örömből is, és a gondból is. Sajnos elsőre nagyon rossz babakocsit választott. Valahogy a funkcióját sem tudta betölteni megfelelően, és minőségre sem a legjobb volt, annak ellenére, hogy egy vagyont költött rá. Muszáj volt beszerezni egy jobbat, hiszen a gyerekeknek még sokáig szüksége lesz rá.

Javasoltam, hogy rendeljen a https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98 oldalról. Nekünk nagyon bejöttek a babaverda termékei. Itt nem csak babakocsikat, hanem rengeteg kisgyermekeknek való kiegészítőt lehet vásárolni, kezdve egészen a játékoktól a mózeskosarakig.

Nóri nem hallott még az oldalról, úgyhogy nekiláttam mesélni. A babaverda.hu tényleg egy minőségi oldal, ahol nagyszerű ár-érték arányú termékeket tud rendelni. Én innen vásároltam meg a babakocsinkat. Ugyan nekem egyetlen gyermekem van, de egy multifunkciós darabbal tökéletesen megoldottam a babakocsi, mózeskosár, gyerekülés kérdését. Minden úgy működik rajta, ahogyan annak működnie kell. Egy minőségi darabbal sokáig lehet boldogulni, nem érdemes spórolni.

Meggyőztem Nórát, hogy válasszon innen egy babakocsit, és szabaduljon meg a másik vacaktól. Elolvasta a részletes leírásokat a https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98 oldalon. Szó szerint egy kisebb regény van a termékekről, amit én kifejezetten kedvelek. Így nem kell lutrira vásárolni a neten, hiszen a leírásoknak köszönhetően tökéletesen tudjuk, mire számíthatunk. Ugyanolyan pontossággal, mintha élőben megnéznénk.

Meg is rendeltük még a pubban az új babakocsit. Nem merte a koktél után bankkártyával kifizetni, nehogy azt mondják holnap, becsiccsentve költi a pénzét. Ha emiatt, ha másért, már nincs visszaút: 2 munkanapon belül meg fogja hozni a futárszolgálat az új testvérbabakocsit!

Kicsit izgult a barátnőm, de végül nem bánta meg a döntését. Sőt, utólag azt mondta, ha nincs az alkohol adta bátorság, akkor lehet, hogy még egy ideig húzta volna ezt a fontos lépést.
Amint kipróbálta a babakocsit, máris imádta. Az előzőhöz képest olyan volt, mintha átült volna egy Ferrariba egy Trabantból!

A babaverda.hu semmiben nem okoz csalódást. Bármilyen terméket rendeltem innen, magas minőség fogadott, és imádom, hogy ki sem kell mozdulnom a gyerkőccel a házból, hogy beszerezzem ezeket az eszközöket!