Egy defektnek hála találtam rá a tökéletes motorgumi-webáruházra

Ugyan manapság sem vetem meg a koncerteken, azért a középiskola és egyetem alatt jóval több időm volt a hasonló kikapcsolódási módokra. És persze a nagyobb koncerteken is fantasztikus érzés tombolni, az én világom leginkább az alter- és underground vonalak, amelyekhez – főleg az utóbbi esetén – nagyon sokszor jobban passzolnak helyszínként a pubok a maguk kis kicsi, zárt helységeikkel, néha egészen családias érzést hozva. A pubok világa valakinek vagy bejön és imádja, vagy pedig másodszorra már a közelükbe sem menne; ízlések és pofonok, ízlés kérdésében pedig bizony nem érdemes vitatkozni és ez nem csupán a pubokra érvényes, hanem minden másra – így a közlekedési módokra is. Jómagam az egyetem évei óta megszállott motoros vagyok, és talán mondanom sem kell, azokra a bizonyos koncertekre is elsődlegesen motorral jártam.

Természetesen nem lehet mindig minden zökkenőmentes, így sajnos egy koncertről hazafelé sikeresen defektet kaptam. Míg én pénzre, a motorom pedig sürgős gumicserére szorult, szerelő ismerősömnek pedig épp nem volt készleten megfelelő motorgumi, viszont azt javasolta, hogy a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire az ideális választás a számomra, így nem is haboztam, azonnal fel is kerestem a weboldalt. És azzal kellett szembesülnöm, hogy a szerelőmnek, mint mindig, ezúttal is igaza volt: nemcsak, hogy eszméletlenül sok motorgumi volt elérhető, a nekem valót is megtaláltam. Sőt mi több, a MotorTire weboldalán az új abroncsokon kívül forgalmaznak még használt, de jó állapotban lévő termékeket is, így az a szerencsés szituáció állt elő, hogy az enyémet is sikerült így, ezáltal nagyon jó áron beszereznem.

A MotorTire webáruház előnyei mégsem merülnek ki ennyiben. A keresés nagyon egyszerű, mert számos szempont alapján lehet leszűrni azt a hihetetlen mennyiségű abroncstípust, amit ők forgalmaznak: méretek, márka vagy akár kategória szerint. Az átvételi lehetőségeket illetően két fajta megoldás elérhető náluk: a személyes átvétel vagy futárszolgálat. Futárszolgálat esetében házhoz viszik a csomagot, ráadásul nagyon gyorsan, egy-két napon belül; persze arra érdemes figyelni, hogy hogyha gyorsan szeretnék megkapni, jó munkanapon, 16.00 óra előtt leadni a rendelést, mert abban az esetben a megrendelés még aznap feldolgozásra kerül és jó eséllyel már másnap kézhez is kaphatod. Személyes átvételnél sem különösebben más a helyzet, viszont ha lehetőséged van személyesen átvenni, érdemes velük előre időpontot egyeztetni: már csak azért is, mert rendelkeznek autószervizzel, így, foglalt időpontnál a motorgumit ki is tudják cserélni a MotorTire szakemberei.

A fizetés is történhet több módon: fizethetsz személyes átvételnél készpénzzel is, egyébként opció a kártyás fizetés, az előre utalás és az utánvét egyaránt, így mindenki megtalálhatja azt, amely számára a legkényelmesebb opció. A honlapon pedig van egy feltétellista, amelyek betartása mellett minden termékükre garanciát vállalnak, így erre is javasolt odafigyelni – de nem kell aggódni, mert amennyiben ők végzik a motorgumi lecserélését, akkor arra a munkára is vállalnak nem kevesebbet, mint fél évet, tehát tényleg érdemes ezt a lehetőséget is kihasználni.

Nekem sem kellett csalódnom. Az első rendelésem óta, ha keresek Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruházon kívül semmi más nem jöhet szóba!